Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Μεγάλοι αντιαιρετικοί Ορθόδοξοι κληρικοί της Ελλάδας

Συνεχίζουμε τις αντιαιρετικές αναρτήσεις μας και παραθέτουμε μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ερμηνεία της αποστολικής περικοπής που διαβάζεται την Κυριακή του Σπορέως, που έκανε ο κ. Νικολάος Σωτηρόπουλος στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού της Νέας Υόρκης «HELLAS FM» που έγινε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, που παρουσίαζε ο κ. Γεώργιος Χατζηκώστας.

Μεγάλοι αντιαιρετικοί Ορθόδοξοι κληρικοί της Ελλάδας

π.Ζησης π.Μεταλληνος και ΠειραιωςπΕδώ αγρίως έχει κοπανήσει, να πω αυτή τη λέξη τη λαϊκή, έχει κοπανήσει αγρίως τους αιρετικούς, ο μητροπολίτης Πειραιώς, ο κ. Σεραφείμ και κάποιοι άλλοι κληρικοί όπως ο π. Θεόδωρος Ζήσης που είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός και αυτός καθηγητής Πανεπιστημίου και μερικοί άλλοι ακόμη. Έχουν κοπανήσει αγρίως τους οικουμενιστάς ονομαστικώς και προσωπικώς. Π.ΕΥΘΈνας κληρικός σπουδαίος έπαυσε να τους μνημονεύει, σύμφωνα με τους ιερούς κανόνας -γιατί είναι οι οικουμενισταί αιρετικοί- έπαυσε να μνημονεύει οικουμενιστάς μητροπολίτας και τον καθήρησαν τον άνθρωπο! Αλλά αυτοί που καθαιρούνται για την Πίστη δεν είναι πραγματικά καθηρημένοι, είναι ακαθαίρετοι πύργοι της Εκκλησίας.

Η πρώτη φωτογραφία αριστερά είναι από τη βράβευση του π. Θεοδώρου Ζήση και του π. Γεωργίου Μεταλληνού από τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ για τους αντιαιρετικούς αγώνες τους.
Στη δεύτερη φωτογραφία είναι ο σπουδαίος κληρικός που λέει ο κ. Σωτηρόπουλος, προσκαλεσμένος παλαιότερα στην τηλεοπτική εκπομπή του κ. Γεώργιου Ζερβού, θαρραλέου, πιστού δημοσιογράφου και διευθυντού της παλαίμαχης εκκλησιαστικής εφημερίδας «Ορθόδοξος Τύπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου