Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ – Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΠΡΙΝ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!

Πριν από 250 χρόνια ο Πατροκοσμάς είχε μιλήσει για γεγονότα που ομοιάζουν με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Και είχε τονίσει πως τα αποτελέσματα ενός τέτοιου πολέμου θα είναι καταστροφικά.
“Αν ό πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θά πάθετε. Αν πιαστεί από πάνω θά καταστραφείτε” έλεγε ο Πατροκοσμάς.
Η ερμηνεία της προφητείας σχετίζεται με την έναρξη του πολέμου από το νότο ή από τον βορά. Μέχρι στιγμής, ο πόλεμος κατά Πατροκοσμά, έχει πιαστεί πολλές φορές από χαμηλά, όπως στην περίπτωση της Λιβύης ή της Συρίας.
Από σήμερα ωστόσο είναι η πρώτη φορά που πιάνεται από ψηλά, με τη Ρωσία να αποκτά στρατηγικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων.
Με βάση την προφητεία, ο κίνδυνος απειλής για μια Παγκόσμια σύρραξη, με εχθρό της Δύσης τη Ρωσία, είναι περισσότερο άμεσος από ποτέ.
Η Ρωσία λόγω επιβίωσης δεν μπορέι να δεχτει τους Αμερικανούς έξω από το σπίτι της. Οι δε Αμερικανοί βιάζονται διότι, η οικονομία τους καταρρέει και η ισχύς τους σε 10 χρονια θα  έχει μειωθεί στο μέγιστο. makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου