Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Οι αγωνιστές αποκαλύπτουν τους Οικουμενιστές και τους Μεταπατερικούς

Παρουσιάζουμε σήμερα απομαγνητοφωνημένο μικρό απόσπασμα για τους οικουμενιστές απο διάλογο που έγινε σαν σήμερα πέρυσι (13-4-2012), Μ. Παρασκευή στην τηλεοπτική εκπομπή του θαρραλέου, πιστού και έγκριτου δημοσιογράφου και διευθυντού της παλαίμαχης εκκλησιαστικής εφημερίδας «Ορθόδοξος Τύπος» κ. Γεωργίου Ζερβού με τον κ. Νικόλαο Σωτηρόπουλο με θέμα τα Πάθη του Χριστού και την Υμνογραφία του Επιταφίου Θρήνου.

Οι αγωνιστές αποκαλύπτουν τους Οικουμενιστές και τους Μεταπατερικούς

ΑΓΙΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ ΙΚΟΝΙΟΥ ΚΝικόλαος Σωτηρόπουλος: Να πούμε πρώτα ποιός έκανε αυτούς τους στίχους. Ένας άγιος Πατέρας της Εκκλησίας, που θέλουν να τους καταργήσουν οι Οικουμενισταί τους Πατέρες, ο άγιος Αμφιλόχιος επίσκοπος Ικονίου, της Μικράς Ασίας.
Γεώργιος Ζερβός: Οι Οικουμενιστές, για να ξέρετε αγαπητοί φίλοι και φίλες, είναι σημερινοί δεσποτάδες που λένε ότι οι Πατέρες της Εκκλησίας ήταν ξεπερασμένοι, είναι ξεπερασμένοι πλεον και πρέπει να πάμε στη μεταπατερική θεολογία. Και η μεταπατερική θεολογία δεν θέλει τους Πατέρες της Εκκλησίας, δεν θέλει αυτές τις αναμμένες λαμπάδες της Πίστεως αλλά θέλει την κοινή επιστημονική λογική. Βέβαια ηιεραρχια Ιερά Σύνοδος προχθες τους κάλυψε, διότι υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα του λαού, πρέπει να ξέρετε ιδιαίτερα στην επαρχία εναντίον όλων αυτών που θέλουν να βάλουν τους Πατέρες της Εκκλησίας…
Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Στο περιθώριο.
Ν ΙΚ Σ -ΖΕΡΒΟΣ Μ. ΠΕ 2012 ΠΓεώργιος Ζερβός: …Στο περιθώριο, έτσι, και τους κάλυψε και αποδέχθηκε τις ψευδείς αιτιολογίες τους ενώ στις επίσημες ανακοινώσεις τους λένε ότι πρέπει να μπουν στην άκρη. Συνεχίστε κ. Σωτηρόπουλε.
Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Τους καλύπτουν αλλά οι αγωνισταί τους αποκαλύπτουν και φαίνεται όλη η ασχημία τους. Ευτυχώς όμως έχουμε και επισκόπους και καθηγητάς Πανεπιστημίου οι οποίοι πολεμούν…
Γεώργιος Ζερβός: Και θεολόγους και λαϊκούς πρέπει να πούμε.
Νικόλαος Σωτηρόπουλος: …πολεμούν την παναίρεση και πανθρησκεία του Οικουμενισμού.
Όλη την εκπομπή μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου