Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

NOIAZOMAI - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Γέρ. Ιωσηφ Βατοπαιδινός: «Θα υπάρξει πολιτειακή ανωμαλία» (Video)

15Επειδή ζούμε σε παμπόνηρους καιρούς είναι φυσικό ο Έλληνας να στρέφεται στις δύο πρωταρχικές πηγές του, την Ορθοδοξία και τον Αρχαιοελληνισμό. Οι πιο έξυπνοι μάλλιστα συνδυάζουν και τα δύο, καθότι τα αρχέτυπα της ελληνορθοδοξίας μας προέρχονται από την αρχαιότητα και διασώθηκαν μέσω της Ορθοδοξίας μας.

Οποιος αμφιβάλει ας διαβάσει τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου όπου ο Έρμής μιλάει για τον Τριαδικό Θεό, και για τον Λόγο του Θεού που δημιούργησε το Σύμπαν.Και φυσικά είναι ασύστολο ψεύδος ότι οι Αρχαίοι ήταν ειδωλολάτρες, δεν ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ!

Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα άπειρα τω αριθμώ που επιβεβαιώνουν αυτή τη σύνδεση , όμως δεν είναι της παρούσης. Της παρούσης είναι οι ρήσεις του Ιωσήφ του Βατοπεδινού, ενός σεβάσμιου καλόγερου ιδίου επιπέδου με τον Γέροντα Παίσιο.

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε δει όλα
Τι είχε δει ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, την φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

Φυσικά ο καθείς μπορεί να πιστέψει ότι θέλει, όμως πρέπει να γνωρίζει. Άλλωστε βρισκόμαστε ήδη σε πόλεμο, και "στα χαρακώματα δεν υπάρχουν άθεοι".Όσο για την πολιτειακή ανωμαλία απαντήστε το μόνοι σας.

Ακούστε με τα αυτιά σας τις συγκλονιστικές προρήσεις του Γέροντα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου