Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός προφήτεψε: Στη Βόρειο Ηπειρο θα γίνει ο Αρμαγεδδώνας!


1Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη

■ Δρόπολη, Εξαμίλια και το Ποθούμενο...

■ Πότε θα πέσουν μαζί "2 καλοκαίρια και 2 Πασχαλιές";

■ Αντίχριστος, 666 & απόκρυφη γεωπολιτική!


Οι πάντες πλέον διαισθάνονται ότι οι καιροί στους οποίους ζούμε είναι εσχατολογικοί και αποκαλυπτικοί: αναμένονται μεγάλα "σημεία" και συμβάντα, που θα οδηγήσουν σε συγκλονιστικές παγκόσμιες ανακατατάξεις και, τελικά, στη θεία επέμβαση και τη δημιουργία "καινής γης και καινού ουρανού".

Η ελληνορθόδοξη παράδοση βρίθει πραγματικά από προφητείες, οι οποίες φανερώνουν τα μέλλοντα να συμβούν, αρχής γενομένης ήδη από τον Δανιήλ της Παλαιάς Διαθήκης και καταλήγοντας στον Αγιορείτη γέροντα Παΐσιο... Είναι λοιπόν φανερό ότι στις ημέρες μας υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βιώσουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα, όπως την άφιξη του Αντιχρίστου, τον Αρμαγεδδώνα, αλλά και τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού... Ερχόμαστε λοιπόν στην παράθεση πληροφοριών, μέσα στο παραπάνω πλαίσιο, από ό,τι πιο προωθημένο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο των διεθνών εξελίξεων, που δεν είναι παρά η συμβατικά καλούμενη "απόκρυφη γεωπολιτική": η διαλεκτική δηλ. επιστήμη, η οποία ερμηνεύει το σύνολο των παγκόσμιων εξελίξεων μέσα από ένα πρίσμα σύνθεσης όλων των επί Γης καταστάσεων και βασικά των παρασκηνιακών, αφού είναι σαφές ότι "τα χέρια που κινούν τις μαριονέτες" κρύβονται μέσα στο σκοτάδι! Με δυο λόγια η απόκρυφη γεωπολιτική εξετάζει τα πράγματα διαμέσου της πλανητικής σκέψης, άρα είναι αποκύημα ανώτερου νου...

Η υπέρτατη λοιπόν αυτή μεθοδολογία μας δίνει ξεκάθαρη την απάντηση γιατί ποτέ οι μεγάλες δυνάμεις δεν συνηγόρησαν στην απόδοση της περιοχής της σημερινής νότιας Αλβανίας (Βορείου Ηπείρου) στο ελλαδικό κράτος. Και τούτο, παρά το ότι μόνες τους οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις απελευθέρωσαν αυτή τη γη τουλάχιστον τρεις φορές στη διάρκεια του 20ού αιώνα (1912, 1916 και 1940-41), ενώ η Ελλάδα ήταν μεταξύ των νικητριών χωρών του Β' παγκοσμίου πολέμου και συνεπώς έπρεπε να λάβει ως αντάλλαγμα - κατά το διεθνές δίκαιο - τα συγκεκριμένα εδάφη. Ενώ η Αλβανία, στην οποία και τελικά κατοχυρώθηκαν, ποτέ δεν τα κατέλαβε στρατιωτικά, ενώ ήταν και ανάμεσα στις ηττημένες χώρες όταν έληξε ο μεγάλος πόλεμος το 1945!...

Γιατί λοιπόν οι μεγάλες δυνάμεις εμποδίζουν την Ελλάδα να πάρει αυτή τη γη (που, να σημειωθεί, ότι το 1946 κατοικούνταν από σχεδόν αμιγή ελληνικό πληθυσμό, αλλά εξαιτίας της αρνησικυρίας της Σοβιετικής Ένωσης και της Γιουγκοσλαβίας δόθηκε προσωρινά στην Αλβανία...); Η απάντηση της απόκρυφης γεωπολιτικής είναι συνταρακτική: διότι στη γη αυτή πρόκειται να κλείσει ο κύκλος της ιστορίας, που ξεκίνησε και πάλι εκεί πριν από χιλιάδες χρόνια, με τη γέννηση του νοήμονα ανθρώπου ή αλλιώς του Πρωτοέλληνα!

Μετά την εποχή της περίφημης "πιθηκογένεσης" και του - αμφισβητούμενου επιστημονικά - "Ελλαδοπίθηκου", στη βόρεια Πίνδο και στην πεδιάδα της Δρόπολης ξεπήδησε ο "εχέφρων άνθρωπος", η πρώτη οργανωμένη κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο: αυτή η κοινότητα πρώτη εξέφερε τον ανθρώπινο λόγο (τα πρωτοελληνικά), πρώτη οργάνωσε οικονομικά πρότυπα (με βάση το κυνήγι), αλλά και πρώτη εκδήλωσε θρησκευτικά αισθήματα (μέσω των περίφημων μυστηριακών "τοτέμ" και "ταμπού" του άλλοτε ιερού του Βουθρωτού, που μετά από αιώνες μεταφέρθηκε στη Δωδώνη!!!). Ήταν η πρώτη ανθρώπινη και ελληνική κοινωνία, το - σε σπερματική μορφή - "κράτος" των Σελλών, στην ιερή γη της Ελλοπίας. [βλ. και το κλασικό έργο του αειμνήστου Ηλία Τσατσόμοιρου "Ιστορία γενέσεως της ελληνικής γλώσσας"]

Άρα στη Βόρεια Ήπειρο θα εκπληρωθεί η υπερβατική πρόβλεψη του σύγχρονου "μαντείου" τεκτονικής υπερ-στοάς, αλλά και του "κόκκινου ιερατείου της Μόσχας", περί επερχόμενου Αρμαγεδδώνα στην πανάρχαια γη των Μακεδόνων, που δεν ήταν παρά οι - κατά Τσατσόμοιρο - Έλλοπες θη­ρευτές (Αρ-Μαγεδδών = Γη των Μακεδόνων, σημερινή νότια Αλ­βανία...)! [δες και κείμενο μας "Βόρεια Ήπειρος 505", εφ. "Ε­λεύθερη Ώρα", 30 Ιανουαρίου 2011] Σε συμβολικό επίπεδο η όλη κατάσταση σηματοδοτείται μέσω της περιβόητης παράστα­σης, όπου "το φίδι δαγκάνει την ουρά του": δηλ. η ιστορική διαδι­κασία, μετά από χιλιετίες πλανητι­κής εξάπλωσης, κλείνει οριστικά τον κύκλο της, επιστρέφοντας στο σημείο όπου πρωτογεννήθηκε...

Για τα μελλοντικά γεγονότα στη βορειοηπειρωτική γη κάνουν λόγο μια σειρά προφητειών, ανάμεσά τους το α­πόκρυφο βιβλίο της "Αποκάλυψης" του Ιωάννη (που είναι το τελευταίο της Καινής Διαθήκης), καθώς και τα λεγό­μενα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ενός πραγματικού εθνεγέρτη των Ελλήνων και μεγάλου διαφωτιστή της Α­ναγέννησης της "καθ' ημάς Ανατολής".

Σε άλλα κείμενά μας θα επεκταθούμε περισσότερο στις προφητείες που αφορούν την ιερή γη των Ελλήνων σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα όσα φοβερά και τρομερά αναφέρει ο Πατρο­κοσμάς, αναλύοντάς τα μέσω του θεωρητικού εργαλείου της απόκρυφης γεωπολιτικής. [σημείωση: ο Κοσμάς ε­κτελέστηκε από τους Τούρκους, κατόπιν προδοσίας των Εβραίων, και θάφτηκε στο χωριό Κολικόντασι της Βορεί­ου Ηπείρου, που σήμερα ανήκει στην Αλβανία] Ως γνωστόν, ο Κοσμάς έδρασε βασικά στη Βόρειο Ήπει­ρο, διαβλέποντας την εσχατολογική σημασία της. Και, ως εκ τούτου, οι προφητείες του αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα βορειοηπειρωτικά τεκταινόμενα, αλλά και τις γενικότερες γεωπολιτικές εξελίξεις του αιώνα μας! Κύ­ρια αγωνία του υπήρξε η ανασύσταση του "Ρωμαίικου" (δηλ. της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη) και η εκπλήρωση του "Ποθούμε­νου", άρα η λευτεριά του ελληνικού γένους και η ε­ξάπλωση του ελ­ληνισμού σε πλα­νητικό επίπεδο!...

Είπε λοιπόν ο Πατροκοσμάς: "Η Δρόπολη θα είναι γεμάτη στρατεύματα" (Γ παγκόσμιος πόλεμος-θερμοπυρηνικός Αρμαγεδδώνας). Είπε επίσης: "Στην Αυλώνα θα γίνει χαλασμός. Θα έλθουν στρατεύματα να ελευθερώσουν τον τόπο" (Το αλβανικό λιμάνι της Αυλώνας-\/Ιογ, όπου απολήγουν οι ευρασιατι-κών συμφερόντων πετρελαιαγωγοί, ενώ εκεί υπάρχει ήδη επίσημα τουρκική ναυτική βάση!). Αλλά και: "Θα μαζωχτεί το χιλιάρμενο στο Σκάλωμα [Άγιοι Σαράντα] και θα 'ρθουν κοκκινογέλεκοι, να πολεμήσουν για σας" (Άραγε πρόκειται για το ναυτικό των ΗΠΑ και τους Αμερικανούς πεζοναύτες, που όντως φορούν κόκκινα γιλέκα;;;).

Εντυπωσιακές είναι οι εκτιμήσεις του Κοσμά και για την απαρχή του Γ παγκοσμίου πολέμου, ότι δηλ. θα αρχίσει από τη Δαλματία (πρώην Γιουγκοσλαβία, η οποία διαλύθηκε το 1991, ενώ στις 24 Μαρτίου 1999 το ΝΑΤΟ, με την επίθεσή του στη Σερβία, ξεκί­νησε μακρά και πολυσύνθετη πλανητική σύγκρουση). Αλλά και για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου, κάνει σαφή λόγο: σε προφητεία του, που ειπώθηκε στη Χειμάρρα, ανέφερε ότι "το Ποθούμενο θα γίνει στην τρί­τη γενιά". Τι σημαίνει αυτό; Η ερμηνεία των μυστικιστι­κών κύκλων θεωρεί ότι πρόκειται για την τρίτη γενιά μετά την προσωρινή κατάληψη της Βορείου Ηπείρου από τον ελληνικό στρατό το 1940-41.
Μία γενιά είναι περίπου 25 χρόνια, άρα 25 επί 3 μας κάνει 75 χρόνια (γύρω στο... 2015, δηλ. 100 χρόνια μετά την ιστορική ανακήρυξη της Αυτόνομης Ηπείρου τον Φεβρουάριο του 1914!!!)... Αλλά και η περιβόητη προφητεία του, ότι δηλ. "το Ποθού­μενο θα έρθει όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πα­σχαλιές μαζί", πέφτει το έτος 2014! Γιατί; Διότι τη χρονιά εκείνη συμπίπτει το Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών (20 Απριλίου), ενώ ήδη από τώρα ειδικοί επιστήμονες (μετεωρολόγοι) κάνουν αναφορές ότι την ίδια χρονιά θα έχουμε γενική λειψυδρία και φοβερή ζέστη, με υπερβολι­κά υψηλές θερμοκρασίες, άρα δεν θα γνωρίσουμε καθό­λου χειμώνα (θα συμπέσουν δηλ. δύο καλοκαίρια μαζί...)!

Φυσικά όλα αυτά θα συμβούν, αφού θα έχει προηγηθεί η εμφάνιση του Αντίχριστου (που ο Κοσμάς αποκαλεί "κασσιδιάρη", συνεπώς μας περιγράφει την εξωτερική του μορφή!) και η επιβολή πάνω στον πλανήτη του γενικού ε­μπορικού αριθμού 666, ό­που - σύμφωνα με την "Απο­κάλυψη" του Ιωάννη - κανείς δεν θα μπορεί να πουλήσει ή να αγοράσει, αν πρώτα δεν έχει δεχτεί το χάραγμα του θηρίου (η περιβόητη "κάρτα του πολίτη" και τα όσα θα ακολουθήσουν...).

Ποιος όμως θα είναι ο ρόλος της Τουρκίας - ου­σιαστικός πατρώνας σή­μερα της Αλβανίας, για λογαριασμό του ευρασιατικού άξονα - στις μελλο­ντικές εξελίξεις, με άξο­να το θέμα της Βορείου Ηπείρου; Ως γνωστόν, η Άγκυρα αυτή τη στιγμή όχι μόνο επηρεάζει πολι­τικά τα Τίρανα, όχι απλά έχει δικές της ένοπλες δυνάμεις επί αλβανικού εδάφους, αλλά Τούρκοι "επενδυτές" αγοράζουν εκτάσεις ολόκληρες στη νότια Αλβανία, παίρνοντας σιγά-σιγά τα εδάφη που μέχρι πρόσφατα ανήκαν στους Έλληνες... Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι σε με­γάλο βαθμό η νότια Αλβανία έχει πλέον μετατραπεί σε... τουρκική επικρά­τεια!

Τι λέει λοιπόν ο Κοσμάς ο Αιτωλός για τα περί Τουρκίας και της ανάμειξής της στην Αλβανία; "Οι Τούρκοι θα φύ­γουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φτάσουν ως τα Ε­ξαμίλια. Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μη­λιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρί­το θα βαπτιστεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά"...

Είναι απόλυτα σαφής ο Πατροκοσμάς για όποιον έχει ε­ντρυφήσει στα "άδυτα των αδύτων"! Οι Τούρκοι πράγμα­τι έφυγαν από την Αλβανία (που κηρύχθηκε ανεξάρτητη το 1912), αλλά έχουν πια ξαναγυρίσει, όπως είδαμε πα­ραπάνω... Και έφτασαν ως τα Εξαμίλια, που δεν είναι ό­μως ούτε τα Εξαμίλια της Κορινθίας, ούτε τα περίφημα 6 ναυτικά μίλια του Αιγαίου. Είναι η περιοχή των Εξαμιλίων της νότιας Αλβανίας (στα αλβανικά Κsamil), που βρίσκε­ται νοτίως των Αγίων Σαράντα και πάνω απ' το πανάρ­χαιο Βουθρωτό! Ε λοιπόν, ήδη οι Τούρκοι βρίσκονται στα Εξαμίλια!!!

Τι ακριβώς συμβαίνει; Αυτή τη στιγμή πληροφορίες της αμερικανικής ΟΙΑ (που διοχετεύτηκαν και στην ελληνική ΕΥΠ) κάνουν φανερό λόγο για ολόκληρη μυστική (υπό­γεια;) τουρκική βάση στο Κ53ιγπΙι της Αλβανίας! Βασική της ασχολία είναι η στρατιωτική και ψυχολογική προετοι­μασία για τον επερχόμενο "γενικό πόλεμο" - όπως τον α­ποκαλεί ο Πατροκοσμάς - καθώς επίσης και η "επόπτευ­ση" όλης της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης, μέσω του υπερ­σύγχρονου συστήματος παρακολούθησης "Panopticum 2011", που είναι κατασκεύασμα του τόσο φιλόδοξου τουρκικού τεχνολογικού προγράμματος "Cyber-Tyrk".

Είναι όλα αυτά υπερβολικές εκτιμήσεις ή μήπως αποτε­λούν "γέννημα" επιστημονικής φαντασίας; Μάλλον όχι, αν ληφθεί υπόψη η σημερινή πολύπλοκη πραγματικότη­τα στις διεθνείς σχέσεις, αλλά και οι προφητείες φωτι­σμένων μυαλών, που μας έρχονται από τα βάθη των αιώ­νων.

Πάντως η μυητική διαδικασία της απόκρυφης γεωπολιτι­κής φανερώνει ότι λαμπρό μέλλον έρχεται για τον ελλη­νισμό (αφού βέβαια πρώτα περάσει νέα βάσανα και δοκι­μασίες): τον λυτρωμό της Βορείου Ηπείρου θα συνοδεύ­σει η συντριβή της τουρκικής πολεμικής μηχανής - δια­μέσου της επέμβασης των Πανελλήνων στο Αιγαίο - και η εξολόθρευση μεγάλου μέρους του τουρκικού πληθυ­σμού.

Από τους υπόλοιπους οι μισοί θα συγκροτήσουν το ανε­ξάρτητο κράτος του Κουρδιστάν (στην Κόκκινη Μηλιά της Μικρασίας), οι δε άλλοι μισοί - κρυπτοχριστιανοί και Ελληνόψυχοι - θα επανέλθουν στην Ελληνορθοδοξία, δο­ξάζοντας το ελληνικό πνεύμα σε μια νέα, πλανητικού τύ­που, αυτοκρατορία του αιγαιακού χώρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου