Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Δημοκρατία χωρίς Χριστό δεν υφίσταται... Δικτατορικές αντιλήψεις και πρακτικές του σαθρού συστήματος εξουσίας, το οποίο είναι καταδικασμένο σύντομα να αυτοκαταστραφεί.


Στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ως Έλληνες πολίτες και κυρίως ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί είδαμε ενώπιον μας να διαδραματίζεται ένα αληθινό θέατρο παραλόγου! Βιώσαμε μία συντονισμένη εκστρατεία προπαγάνδας η οποία είχε ως στόχο την ανακήρυξη του παγανιστικού -αντιχριστιανικού στη βάση του κόμμα της «Χρυσής Αυγής» ως εγκληματική οργάνωση! Όλα φάνηκε πως ξεκίνησαν από τον άδικο χαμό ενός παλικαριού από οπαδό της εν λόγω παράταξης! Εξ αφορμής λοιπόν αυτού του φόνου η κυβέρνηση προώθησε κατ’ εντολή και επιταγή, όπως ο καθένας σώφρων Έλληνας κατανοεί, γνωστών λόμπι, όπως αυτό που ονομάζεται Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο και εδρεύει στη Ν. Υόρκη σχέδιο εξαφάνισης του παγανιστικού θηρίου της Χρυσής Αυγής που η ίδια ωστόσο εξέθρεψε δίδοντας με τις αντισυνταγματικές αλλεπάλληλες αποφάσεις της αλλά και με τις σκανδαλώδεις πράξεις συνεχώς τροφή!
Αφορμή ήταν ο φόνος του παλικαριού αλλά αιτία ήταν τα γεωμετρικά αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που κατέγραφαν οι κατά καιρούς δημοσκοπήσεις και προκαλούσαν ίλιγγο και φόβο στους εκφραστές και υπηρέτες ενός σαθρού στην κυριολεξία «δημοκρατικού» θεωρητικά συστήματος, που όσο και να το στηρίζουν οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας θα πέσει ως ώριμο φρούτο και από μόνο του θα διαλυθεί...
Γιατί καλοί μου Χριστιανοί όλοι πλέον καταλαβαίνουμε ότι το σύνταγμα παραβιάζεται και  ο νόμος στην χώρα μας δεν τηρείται! Και πρώτοι που τον παραβιάζουν είναι οι πολιτικοί και όχι μόνο άρχοντες και ταγοί του τόπου. Ο νόμος για παράδειγμα στην περίπτωση της χυδαίας παράστασης Corpus Christi ήταν σαφής και κατοχυρωμένος συνταγματικά. Αλλά οι δημοκράτες ηγήτορες όχι μόνο δεν τον τήρησαν αλλά παρενέβησαν παρασκηνιακά με τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη, μέλος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος άσκησε πιέσεις στη δικαιοσύνη να μην τον εφαρμόσει και παρουσίασε γραφικούς τους λιγοστούς χριστιανούς που τότε αντέδρασαν! Την παρανομία αυτή, όπως θα ενθυμείστε στήριξαν σθεναρώς τα ίδια ΜΜΕ που τώρα κόπτονται να υπερασπίζονται δήθεν τη δημοκρατία και τη νομιμότητα αλλά και πολλά από τα κόμματα, όπως το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ η ΝΔ ανέλαβε να αποστείλει δυνάμεις καταστολής με εντολή του ίδιου του υποτίθεται Ορθοδόξου χριστιανού πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά ενάντια στους διαμαρτυρόμενους χριστιανούς που ζητούσαν απλά την εφαρμογή του νόμου...
Αυτοβούλως όλοι αυτοί οι όψιμοι σήμερα υπερασπιστές της νομιμότητας και της δημοκρατίας έδωσαν τότε το δικαίωμα στο παγανιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής» να οικειοποιηθεί το θέμα προς άγραν και αρπαγήν των ψήφων ορθοδόξων χριστιανών!
Αναφέραμε το ανωτέρω χαρακτηριστικό παράδειγμα Χριστιανοί μου για να κατανοήσετε την κατά βούληση επίκληση της δημοκρατίας από τους άρχοντες του τόπου συμπεριλαμβανομένων και των εκκλησιαστικών ταγών με ελάχιστες εξαιρέσεις προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες και να εκτελεστούν συγκεκριμένες εντολές-επιταγές αυτών που μέσα από τις στοές και τις μιαρές λέσχες εξουσιάζουν στην πραγματικότητα την χώρα μας. Γιατί είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι οι αληθινοί εξουσιαστές έχουν προσδώσει το ρόλο της μαριονέττας στους άρχοντες αυτού του τόπου. Τους κρατούν κοινώς στο χέρι παρέχοντας τους ένα καθεστώς άτυπης ασυλίας για τις «εγκληματικές πράξεις» τους σε βάρος του ελληνικού λαού. Η υπόθεση της Siemens με την ατιμωρησία των ενόχων, η υπόθεση των ευνοούμενων πολιτικών από τον Κοσκωτά, τον υπάλληλο που κατάφερε να αγοράσει την τράπεζα που εργαζόταν, οι μίζες και οι κάθε λογής λοβιτούρες αποτελούν αποδείξεις μη αμφισβητήσιμες. Πληθώρα τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων θα ανακαλύψουμε -αν το ψάξουμε- γι αυτούς που κόπτονται για το υπάρχον αρρωστημένο δημοκρατικό πολίτευμα.
Τα σκάνδαλα και η διαφθορά δείχνουν μάλιστα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η ίδια η Δημοκρατία πάσχει σοβαρά αφού αυτοί που υποτίθεται ότι την υπερασπίζονται και εγγυώνται για τις αξίες της γίνονται οι βασικοί παραβάτες της. Και όταν οι αξίες εκπίπτουν τότε αναβιώνουν θεριά ανήμερα, είτε αυτά εκφράζουν τον αποκρυφισμό και υπεραμύνονται του φασισμού (βλ. Χρυσή Αυγή), είτε εκφράζουν τον αθεϊσμό (βλ. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, Αναρχία) είτε εκφράζουν τον καλυπτόμενο σατανισμό που εκπορεύεται μέσα από τις τεκτονικές στοές και τις μιαρές μυστικές λέσχες και αποβλέπει στην κοσμοκρατορία του Μαμμωνά (παγκοσμιοποίηση) (βλ. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κ.ο.κ.).
Όλα τα ανωτέρω θεριά τις τελευταίες δεκαετίες συντονισμένα επιχείρησαν να καταλύσουν στο όνομα δήθεν της Δημοκρατίας το νόμο του τριαδικού Θεού. Με διάφορα προσχήματα προσπάθησαν και εμμένουν να προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την αμαρτία. Μέσα στο πλαίσιο νομιμοποίησαν την πορνεία, την μοιχεία, την κλοπή (βλ. μίζες), τον φόνο (βλ. έκτρωση)! Τώρα τα θηρία αυτά θέλουν να υποβαθμίσουν και πάλι στο όνομα δήθεν της ελευθερίας την ορθόδοξη πίστη, να περιθωριοποιήσουν τους χριστιανούς, να επιβάλλουν την ανωμαλία, στις διάφορες εκφάνσεις αυτής που ονομάζουν σεξουαλική διαφορετικότητα ( κιναιδισμός, παιδεραστία, κτηνοβασία)! Και στο όνομα αυτής της ψυχασθενούς κατευθυνόμενης δημοκρατίας που θέλουν να υπερασπίζονται επιδιώκουν μετά μανίας να επιβάλλουν μέσω της ψήφισης αντιρατσιστικού νόμου την λογοκρισία για να μεταβάλλουν κατά την εντολή γνωστών λόμπι απατεώνων μεγαλοτραπεζιτών τις έννοιες της πατρίδας, του έθνους, να καταστρέψουν την οικογένεια... Θέλουν να καταργήσουν την ελευθερία του λόγου στον τόπο που γεννήθηκε για να μπορούν να αλλοιώσουν και να διαστρεβλώσουν την ελληνική ιστορία και να ευτελίσουν τις πνευματικές αξίες που κρατούν ακόμη ζωντανή και όρθια την ευλογημένη Ελλάδα μέσα από γκεμπελικές μεθόδους και ανοίκειες πρακτικές.
Θέσαμε τα ανωτέρω σε ένα έμπειρο γέροντα ασκητή ζητώντας το σχόλιό του. «Είναι γνωστά παιδιά μου από παλιά τα τερτίπια του διαόλου! Το ζήτημα είναι εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί τι κάνουμε; Αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε καταστεί με την συνειδητή παρεκτροπή μας αδύναμα και ανήμπορα μέλη του σαθρού αυτού συστήματος. Έτσι δεν θέλουμε να καταλάβουμε ότι χωρίς Χριστό Δημοκρατία δεν υφίσταται. Εάν κέντρο της ζωής μας δεν είναι το ευαγγέλιο τότε κάθε αξία και κάθε λεγόμενο δημοκρατικό κεκτημένο εκπίπτει... Εάν δεν αγαπώ τον πλησίον μου πως είναι δυνατόν να τον υπερασπιστώ και να τον βοηθήσω;
Γι’ αυτό είναι καιρός πλέον χριστιανοί μου να αναρωτηθούμε για το που πάμε και πώς βαδίζουμε τη ζωή μας; Είναι καιρός, προσθέτει ο ταπεινός γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους να βγούμε όλοι στο δρόμο. Μα πολλοί θα μου πείτε βγήκαν στο δρόμο και αντέδρασαν και έκαναν μία τρύπα στο νερό. Δεν εννοώ τους δρόμους  αυτούς που ελέγχονται από τις δυνάμεις καταστολής, οι οποίες στα δημοκρατικά πολιτεύματα αυτού του είδους αυξάνονται και ενδυναμώνουν αλλά το δρόμο της αγιότητας. Είναι καιρός πια να αλλάξουμε ζωή και να σταματήσουμε οριστικά το καθεστώς των συνεχών εκπτώσεων που ακολουθούμε σε ότι αφορά την ορθόδοξη πίστη.
Ο διάολος -συνεχίζει- δεν σκιάζεται από κουμπούρια και συλλαλητήρια γιατί αυτός τα κατασκεύασε για να μας εξαπατά. Σκιάζεται όμως από την ειλικρινή θερμή προσευχή, φοβάται από την ταπείνωση, τρομοκρατείται από την άδολη ανιδιοτελή αγάπη, το βάζει στα πόδια από τη νηστεία, νοούμενη όχι μόνο ως αποχή από τροφές αλλά αποχή από την αμαρτία... Ε! τι λέτε δεν είναι καιρός πλέον ως λαός Ορθόδοξος να ταρακουνήσουμε λίγο το καβούκι του; Δεν είναι καιρός να αλλάξουμε ρόλους και να μην αποτελούμε στα πόδια του μπάλα για να την κλωτσά όπως θέλει. Ας τον μετατρέψουμε εμείς σε μπάλα για να κλωτσήσουμε και να εκδιώξουμε από τον ευλογημένο αυτό τόπο αυτόν που καμαρώνει ότι μας κατατρόπωσε ως λαό και έθνος. Καιρός είναι να ξυπνήσουμε από το λήθαργο του Μαμμωνά και να ατενίσουμε το βλέμμα μας στις ουράνιες ελεύθερες χριστιανικές πολιτείες, στις οποίες οδηγεί ο δρόμος του Θεού, ο δρόμος της αγιότητας!  Καιρός είναι να ξαναγίνουμε πρωταθλητές στο πρωτάθλημα του ουρανού. Η δοκιμασία  να ξέρετε βρίσκεται στο τέλος της. Ήδη οι άγγελοι παιανίζουν την άμεση παρέμβαση του Κυρίου. Το θαύμα έρχεται και θα αναστήσει την ευλογημένη χώρα από τον πνευματικό θάνατο που κάποιοι την καταδίκασαν. Ο σταυρός θα σηκωθεί, όσο κι αν οι πολέμιοί του θέλουν να τον αφαιρέσουν από τη ζωή μας. Και η ελπίδα της εν Χριστώ ζωής θα αναβιώσει ώστε να αναδειχθούν νέοι μάρτυρες και ομολογητές μέσα από τη λυτρωτική θυσία». Γένοιτο
 
Σ.Ο.
  
ΠΗΓΗ: www.orthodoxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου