Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Καλή αντάμωση γέροντα! Ο π. Δανιήλ Γούβαλης

Ο π. Δανιήλ Γούβαλης ευρίσκεται, πλέον, στη θριαμβεύουσα Εκκλησία και του ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και καλή αντάμωση. Τον παρακαλούμε να μεσιτεύει στον εν Τριάδι Θεό για τα πνευματικά του τέκνα, για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, για την αντιαιρετική ενημέρωση, για όλους εμάς, για όλο τον κόσμο. Τον παρακαλούμε να δέεται στον Κύριο μας για τους αδελφούς μας που έχουν εγκλωβιστεί σε διάφορες αιρέσεις και παραθρησκείες και τη ταχεία απελευθέρωσή τους από αυτές και την ένταξή τους στην Εκκλησία Του.
Προσευχόμαστε να βρουν τα πνευματικά του τέκνα την εν Χριστώ παρηγοριά, μέσα στη χαρμολύπη των στιγμών αυτών του προσωρινού αποχωρισμού με τον κεκοιμημένο Γέροντα της Μαλακάσας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα είναι παρών στο εκκλησάκι του στη Μαλακάσα και θα εύχεται στο Θεό για την απελευθέρωση των μελών της Σκοπιάς που συνεδριάζουν στη περιοχή και την εύρεση από αυτούς της Ορθόδοξης πίστης. Δίκαιοι εις τον αιώνα ΖΩΣΙ …  Να έχουμε την ευχή του.
Όσα πνευματικά παιδιά του π. Παϊσίου και του π. Δανιήλ θέλουν να προσφέρουν στη μνήμη τους, υπέρ αναπαύσεως, κάτι για τα παιδιά , τους ασθενείς, τους νεοφώτιστους, τους κατηχούμενους των Ορθοδόξων Ιεραποστολών, ας δουν ΕΔΩ. Οι Γέροντες μας θα χαίρονται και θα αγάλλονται από τις προσφορές αγάπης των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας και θα εύχονται υπέρ ημών.
Όσοι επισκέπτονται πρώτη φορά το μπλογκ μας, καλό θα ήταν να δουν όλες τις ειδήσεις και όλες τις ανάγκες των Ορθοδόξων Ιεραποστολών και να δουν τους κόπους και τους πνευματικούς μόχθους των Ορθοδόξων ιεραποστόλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου