Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Υπάρχουν διαβολάνθρωποι που δεν θέλουν την σωτηρία τους!

παραθέτουμε πολύ μικρό απόσπασμα απο την ερμηνευτική ομιλία του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου με θέμα «Η αίρεση του Νικολαϊτισμού (Α΄) (Ιουδ. 1-11)» (28-2-1999), για την άρνηση της σωτηρίας απο τους διαβολάνθρωπους.

Υπάρχουν διαβολάνθρωποι που δεν θέλουν την σωτηρία τους!


Ομιλίες του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου για το Σταυρό Ο Θεός δημιούργησε όλους τους ανθρώπους. Ο Θεός αγαπά όλους τους ανθρώπους. Ο Θεός ενδιαφέρεται για όλους τους ανθρώπους. Ο Θεός προσφέρει τη σωτηρία σε όλους τους ανθρώπους. Απο τη πλευρά του Θεού η σωτηρία είναι για όλους, άλλο θέμα αν δεν δέχονται όλη τη σωτηρία που προσφέρει ο Θεός. Δεν τη δέχονται οι σατανικοί άνθρωποι.

δαιμονισμενος2Άκουσα με τα αυτιά μου δαιμόνιο που όταν του είπε ο εξορκιστής ιερομόναχος «Μετανόησε, για να προσφέρει ο Θεός και σ΄ εσένα τη σωτηρία όπως προσφέρει και σ΄ εμάς τους ανθρώπους». Άκουσα λέγω με τα αυτιά μου το δαιμόνιο να απαντά «Όχι! Όχι! Δεν καταδέχομαι σωτηρία απο ταπροδοσια χέρια του Θεού σας! Προτιμώ την κόλαση!».

Υπάρχουν διαβολάνθρωποι που δεν θέλουν την σωτηρία. Και όση αγάπη και αν δείξεις και όση αγωνία και αν δείξεις για τη σωτηρία τους δεν συγκινούνται!


Την ομιλία θα τη βρείτε με τον αριθμό 302 στο βιβλιοπωλείο «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», της αγαπημένης Ορθόδοξης Ιεραποστολικής και Αγωνιστικής Αδελφότητας του π. Αυγουστίνου Ζωοδόχου Πηγής 44, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου